Lid worden van een jeugdnatuurclub

Het voorjaar is begonnen, lammetjes worden geboren en de natuur wordt weer prachtig groen. Ben jij ook zo graag buiten? Wil je graag ontdekken wat er buiten allemaal te ontdekken valt, dan moet je lid worden van een jeugdnatuurclub. Er is er vast een bij jou in de buurt.

De Jeugdnatuurclub van de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Zij organiseren 1x per maand op woensdagmiddag een activiteit. Op woensdag 12 april gaan ze naar de boerderij van de familie Freriks, een maand later gaan ze op zoek naar het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug. Zo is er iedere maand ( behalve in de zomervakantie) wel iets te doen. Woon je in de buurt van Nijverdal? Geef je dan op: http://jeugdnatuurclubsallandseheuvelrug.nl

Een ander voorbeeld is de jeugdclub van IVN. De natuurclub van Amersfoort bijvoorbeeld. Echt is voor jou als je daar in de buurt woont. De jeugdclub is ingedeeld naar leeftijd ( 8 & 9 jaar of 10 & 11 jaar). Een keer per maand is op zaterdagochtend een bijeenkomst met leuke activiteiten, zoals het waterpracticum, vleermuizen, braakballen pluizen, dierensporen onderzoeken.. enz. jeugd@ivnamersfoort.nl.

Op kidsproof.nl staan nog meer leuke natuurclubjes. Bijvoorbeeld als je in de buurt van Utrecht woont of Apeldoorn. Ga maar eens op internet zoeken naar een leuke jeugdnatuurclub bij jou in de buurt.

Lid worden van een jeugdnatuurclub